top of page
IMG_0629.jpeg

EDITOR GEZOCHT

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Wij zijn een in Amsterdam gevestigd edit-bedrijf gespecialiseerd in commercials en altijd op zoek naar een enthousiaste, gedreven en creatieve editor die ons team kan komen versterken. Iemand die behalve een edit talent ook supergoed met mensen, diplomatiek en empatisch is.
MRTN is opgericht in 2014 door Martin Heijgelaar. Martin monteert al bijna 30 jaar en verzorgt bij MRTN ook de opleiding en begeleiding van nieuw talent.
Bij alles wat uit onze handen komt streven we naar perfectie en proberen we mensen te raken. Of dat nou op een mooie, toffe, grappige of ontroerende manier is.
Wij zoeken een editor die bij voorkeur ervaring heeft met AVID, zelfstandig kan werken maar die ook nog meer wil leren en de allerbeste wil worden in z'n vak. Iemand die net als wij het mooist mogelijke wil maken en het daarom niet erg vindt als klussen soms af moeten buiten kantooruren.
Denk jij dat je je thuisvoelt in zo’n ambitieuze en tegelijkertijd informele sfeer? Kan je goed tegen stress en goed multitasken, ben je secuur en heb je minimaal 3 jaar edit-ervaring? Wil je horen bij een team met uitzicht op partnership in de toekomst? Mail dan een reactie plus foto en link naar werk.

Email naar

Vanessa Ramaker

+316 24615444

bottom of page